Wednesday, July 16, 2008

Peluang untuk mendapatkan duit dengan Wellness 360

Inilah peluang anda untuk menambahkan pendapatan di samping anda juga akan dapat mengetahui pelbagai tips kesihatan yang disediakan dalam program ini.

Wellness360 tiada unsure-unsur penipuan dan tidak memerlukan anda mengeluarkan satu sen duit pun. Anda cuma perlu membaca banyak artikel tentang kesihatan kita sendiri dan dalam masa yang sama, jumlah point anda akan bertambah setiap kali anda klik. Anda tidak perlu menunggu sehingga wang anda $100. Apabila wang anda sudah mencapai $25, anda boleh 'cash out' wang anda. Mereka akan menghantar cek kepada anda selepas itu. Senang bukan?

Saya hanya meluangkan masa selama 5 ke 10 minit untuk membaca, lagipun apa salahnya membaca artikel-artikel mengenai kesihatan anda, kan. Anda dapat maklumat dan duit. Siapa bagi? Anda juga boleh memberitahu kawan-kawan anda mengenai program ini,dan anda akan mendapat 25% bagi setiap orang yang anda beritahu. Jadi apalagi. Mulakan hari ini dan beritahu rakan-rakan anda. Anda cuma perlu klik di sini dan mendaftar.

No comments:

Sekadar Hanya Cetusan is Proudly Powered by Blogger

Sebarang komen layangkan ke pumpkin254[at]gmail.com