Tuesday, October 27, 2009

Salam Mesra

Kesiannya blog ni...senyap je kan...bukan ape, tuan rumah busy memanjang sampai dah lupa nak menjenguk rumahku ini...banyak benda nak kena buat...tak tau la cemana org lain boleh wat blog di samping kerja-kerja yang memerlukan minda yang sentiasa bergerak pantas ni...

Nak ucap hari raya, raya pun dh lepas...apa pun...SELAMAT BERJUANG UNTUK RAKAN-RAKAN SEKALIAN!!!

5 comments:

Sifu Mirza said...

salam yani..

benar..
agak lama juga tak mendengar cerita awak...

moga terus ceria & hebat..

:-)

Lifesaver said...

hi...

welcome back..mg lebih active :)

naz ilyn said...

salam...hiii yani masih sibuk lagi ker..???

yani_worldpeace said...

sifu, thanks so much...memang nak aktif blogging, insyaAllah....

lifesaver, hopefully yer...

naz ilyn: tu la pasalnya naz...kalau xbusy sure jenguk jugak kat rumah mayaku ini...hihi...

aNIe said...

Blog akak pun baru2 ni berupdate...

Sekadar Hanya Cetusan is Proudly Powered by Blogger

Sebarang komen layangkan ke pumpkin254[at]gmail.com