Wednesday, October 13, 2010

Apa khabar kamu di sana?

Kembali bergelar pelajar balik...macam tak percaya je tak sempat berenjoy tak payah belajar sekarang kena bergelumang kembali dengan pembacaan journal dan buku-buku...Baru je aritu beli buku-buku cerita, banyak...lebih 7biji novel, dah la tu tebal-tebal pulak tu..semangat nak membaca ada, cuma belum berkemampuan sahaja membacanya...

Ape nak cerita ya...al kisahnya, kekurangan idea untuk penulisan literature review ni, tidaklah diketahui bagaimana terbukanya pintu hati hamba untuk membuka blog yang sudah bersawang ini kembali. Nak sapu-sapu sawang dan habuk kat blog ni pun bukannya senang, kena belajar balik cemana nak cari dinding yang cantik sket, nak susun kerusi dan meja yang dah bersepah ni satu hal pulak...huhu...ape la sempat lagi daku merepek...

Kawan-kawan semua,
mesti sudah ramai antara kalian yang tidak meneruskan penulisan di blog lagi ye tak? Nape ye, bila torai bukak some of the blog kat bloglist saya ni tak dapat dibuka...urm...mungkin ramai yang dah berenti menulis dalam blog kut...tengok blog luffly pun dah retired lama dah...kak lin, kak iina, kak tiny dan ida yang masih lagi meneruskan perjuangan dalam berblog...

Aku sudah kembali...Apa khabar kalian di sana?

2 comments:

@e_da said...

lamanya yani menyepi.. rindu lerrr

iina said...

Boleh ler start berblog lagik.. akak pun update kdg semggu sekali jek.. nk selalu cam dulu pun dah xde masa

Sekadar Hanya Cetusan is Proudly Powered by Blogger

Sebarang komen layangkan ke pumpkin254[at]gmail.com