Wednesday, February 25, 2009

Letih woo...

Minta maafla kengkawan sekalian, disebabkan kesibukan yang melampau membuatkan aku terpaksa me'limit'kan kemasukan aku ke blog ni...

Semalam lepas kerja aku menemankan husband ke Sungei Wang sebab ada probs sket ngan handphonenye tu, urm...tu la, beli handphone mahal-mahal tak ke mana pun, last-last nak jual pun tak berharga kan???Nasib baik pihak di sana format balik handphone tu, free je. Ye la, hubby baru je guna handphone tu sebulan, tup-tup ade probs lak...

Tengah berjalan tu call plak ibu. Ibu soh beli barangan gift untuk adik aku yang bakal berkahwin dalam seminggu lagi nih...Pening gak kepala aku nak kena memilih barangan yang cantik ni...apa latest update gift untuk majlis kahwin sekarang eh???Selalunya bunga telur, sapu tangan, kipas, sudu...dah blurr dah aku nih...InsyaAllah hujung minggu ni aku dah kena mencari dah ni...Korang kalau ada idea bolehla bagi kat aku eh...

Ha...tengah aku jenjalan tu juga, aku terserempak ngan seseorang...korang teka sape???si Pasa la...padahal baru tadi kat opis aku mengumpat si Pasa tuh, panjang umur dia...huhuhu...Nak nak lagi ada la sorang adik kat opis aku minat plak ngan si Pasa nih...dan inilah first time aku dengar ade orang yang aku kenal minat ngan si Pasa.

Pastu balik umah dah malam dah, kul 9.30 pm baru sampai di rumah. Letih juga meronda-ronda selepas balik dari kerja...Tido lena woo...

Tadi pagi lak, hujan...Sepanjang perjalanan dari rumah ke opis, ade 3 accident, salah satu penyebabnya mungkin pasal jalan licin la kut...Nauzubillah...Semoga dijauhkan daripada kejadian sebegitu...Amin...

8 comments:

~ mizzAmy ~ said...

~ bab2 door gift nih amy memang surrender la. tak pernah nak involve ngan kenduri kawin la katakan. ~

SiS-lin said...

salam yani..o adik nk kawin ye,nk cr hadiah ape tu..ptut la lama menyepi..bz rupenye dia..

julietchun said...

skang ni mcm2 org bg tuk cenderahati yer. apa kata ko bg duit barang seringgit dua :D

meza said...

yani try cari gifts tu dekat home deco. kt area ampg pn ade. tepi jalan MRR2

pink_butterfly said...

hai kak!

hihii~

Monkey D Luffy said...

pasa? pasa mana lak ni

MiSya said...

uiyannnn....rindu aku ni sama ko...baur ari ni dpt jenguk blog ko..huhuhuhu....wah ko sdh dpt keja ka sana? bagusla tuh...ndak jg ko buring di ruma kan..hihihi

pinkish said...

hye kak ! haha :DD

Sekadar Hanya Cetusan is Proudly Powered by Blogger

Sebarang komen layangkan ke pumpkin254[at]gmail.com