Thursday, January 8, 2009

Bagaimana memikat hati si dia???

Ni nak share satu video klip, tapi dinasihatkan, mereka yang closed minded, mempunyai otak kuning atau biru atau mereka yang tidak menerima mesej yang boleh menyebabkan salah faham, sila jangan membukanya, okeh...Thanks guys...



Rumusan untuk menawan hati wanita adalah;

1) Hanya lelaki yang bijak dan romantik boleh mendapatkan wanita seperti yang diimpikan.
2) Tidak perlu terlalu terburu-buru dalam melakukan apa-apa urusan, relax, ambil masa dan sabar
3) Bawakan kepadanya hadiah yang mengejutkannya pada bila-bila masa
4) Perlu melangkah dengan penuh bergaya dan konfiden, elakkan daripada terlebih yakin... jangan hipokrit la pulak...

p/s : best la kalau camni, boleh dapat anak sorang satu tahun...

18 comments:

::SRISUFI:: said...

salam my yanie...fuuuyoooo....marbeles yanie...

touching formula..
b'tuah sungguh pmpn yg dpt jdoh mcm 2..
mudah-mudahan msih ade lg llaki2 mcm 2 kt luar sna

sri baru habis baca buku 'aku terima nikahnya' oleh hazrizal abd jamil....mmg sgt bagus jln ceritanya...penuh motivasi dan pengajaran...

i dream for it.

Love after married is the best one...^_^

Sifu Mirza said...

bagus yani...

banyak cerita di sebalik entri & clip tu..

sebab tu dalam berjuta yang cuba... hanya satu yang berjaya...

dalam sejuta lelaki... hanya segelintir yang benar-benar lelaki...
selebihnya?...
selebihnya ada di serenti, kedai kopi, kelab malam, dangdut, kedai snuker, depan shopping complex dsbnya...

paling takutsss.. lelaki bermuka-muka @ berpura-pura..

:-)

pink_butterfly said...

ehem2, sifu mirza ni golongan yg mana agaknya ya?

hihii~=p

di manakah lelaki2 romantik ituu???sila la mengorat akuuuuuu!

ei_da.. said...

tanie bg email yahoo ida nak add kat YM. tq

Sifu Mirza said...

hi rerama pink...

saya golongan yang mana yer...???

rahsia & kena teka...

ada cara nak cari lelaki romatis tu..

:-)

kengkadang awak tak perasan di ngorat pun.... :-)

yani_worldpeace said...

sri : Jangan lupa selalu berdoa ye sri, semoga dipertemukan dengan lelaki yang baik...

---------

sifu : harap-harap kawan-kawan blogger yang ingin mencari pasangan dijauhi dengan lelaki-lelaki seperti yang disenaraikan oleh sifu...

---------

rama-rama: amboi, jangan dulu la, kejar dulu impianmu itu...

---------

eida : kite dah bagi yahoo kat eida...dapat tak???

---------

sifu: hah, sifu, tak boleh...si rerama tu kena mengejar impian dulu tuh...hehe

Luth Textile said...

hi kak yanie...

thankx 4 da wish utk bday Luth..
semoga anda panjang umo jugak!

Sifu Mirza said...

yani...

betul... rerama kena gapai impian dia dulu...

lelaki-lelaki... jgn ngorat rerama tu buat masa ini...

:-)

saya?.. syukur alhamdulillah dengan yang satu...

Monkey D Luffy said...

lawak ler klip tu...

eiyda said...

Yelah bila tengok video klip tu eiyda tergelak sorang2..hehheh..neway formula yg betul utk menawan hati pasangan..

ab geldofg said...

lelaki sblm dpt memang mcm tu..bila dah dapat..tau2 je lh hehehehe

naz ilyn said...

salam...

ha3 setahun satu.. ingat kilang baja ker..??

MiSya said...

hehehe.....berhati-hati dgn lelaki ..

yani_worldpeace said...

luth : thanks yer dik...

-----------

sifu : ya betul...satu isteri tak susah kepala kan...hehehe...

-----------

Luffy, eiyda : mari sama-sama kita menawan hati pasangan...hehe...

-----------

ab : semoga dijauhi la lelaki yang sebegini...ahaks...

-----------

naz : heh...marvellous!!!

-----------

misya : ko bebaik jak dengan kebaikan lelaki okeh...

~ mizzAmy ~ said...

~ clip tuh sangat comel okeyh.. setahun nak sorang anak? wah.... bagus2. :P ~

MeSober said...

nasihat kepada lelaki di luar sana.
jangan tergopoh gapah. biar cool.
tapi jangan sampai ati kami pun cold.
selit2 sket adegan romatik.

huhu~

Yanmie said...

huhuhu..napa yan xleh nk view ye??

yani_worldpeace said...

mizzamy : ha'ah...cute nengok...nakal tul yang bawa bunga tu kan...

--------

me-sober : ya betul tuh...sokong sokong..

--------

yan : boleh je view yan...try lg la..

Sekadar Hanya Cetusan is Proudly Powered by Blogger

Sebarang komen layangkan ke pumpkin254[at]gmail.com