Tuesday, January 13, 2009

Entri sebelum ke sana...

Salam...sudah beberapa hari aku tidak menulis apa-apa entri, di samping tak ada ideaSmileyCentral.com, aku juga terpaksa menyelesaikan something kat tempat kerja, supaya orang yang ganti tempat aku ni tak la kalut sangat mencari-cari data...sebab dah nak berhenti kerja dan berhijrah pula di tempat orang. Semoga penghijrahan ini membawa 1001 sinar buatkuSmileyCentral.com...

Happy Birthday yang ke 33 juga buat kak Azza...semoga dirahmati Allah dan dilindungi olehNya sentiasa...Semoga impianmu menjadi kenyataan....

20 comments:

Yanmie said...

e'eh..nak berhijrah kemane tu??...

MiSya said...

ui...yani....ko pi mana ahhh????

::SRISUFI:: said...

salam yanie....

pertamanya sri nak pesan...kalo berhijrah ke semenajung...kita jumpa nanti ek...

roger2 tau...

dun forget.

~ mizzAmy ~ said...

~ nak berhijrah ke mana ni? ~

Dakjaat™ said...

eh yani .. balik nanti .. bawak la ole2 ek .. yang mahal2 tau .. macam YAMAHAL tu .. hahahhaah! ;p

rossizam said...

nak pindah yer...hati2 d tempat baru k..moga lebih success yer..

Sifu Mirza said...

salam yani..

selamat berhijrah...
moga hijrah awak membawa sinar baru dalam serba serbi kehidupan..

:-)

yani_worldpeace said...

yan, misya, mizzamy : berhijrah ke shah alam dah aku nih...sedih dan pilu ada gak...huhu

---------

srisufi : insyaAllah, kita mesti beroger2...hehe..pandai gak sri teka yer...

---------

dakjaat : hoho...ole-ole??ikan masin ada ok???hehe

---------

ros dan sifu: terima kasih, kite pun bertawakal semoga pemergian ini ada hikmahnya, Amin...ye la, bukan senang nak buat keputusan sebegini, amik masa dekat setahun juga...huhu

Monkey D Luffy said...

berhijrah untuk bersama tersayang... hehehe

eedany said...

Selamat berhijrah yani.

Semoga happy dengan tempat baru nanti.

:)

aNIe said...

Yani...selamat berpindah ke tempat baru...semoga gembira di sana...good luck...

yong said...

yani..nak pindah kl ye??

area mana

chi am said...

owh.. berhijrah itu baik.

julietchun said...

slmt berhijrah,sumanya baru yer, moga ko akan dpt semangat baru juga.

ab geldofg said...

salam kt azza

MiSya said...

lalalla...ko pi kl pla yan???? adeeee....lum smpt kita berjmpa kan yan.....alahai....tapi, pa blh buat kan org tersayang di sana...huhuhu....
sedih pla aku tiba2 yan....hahahhaha..bah, klupun ko pindah..jgn lupa update blog aaah....friendship never end wif u fren...!!!
im gonna miss u!!!muazxxx

yani_worldpeace said...

luffy : pandai ko eh...

--------

eedany dan kak anie : ya, thanks, Amin...

--------

yong : ye yong kite nak pindah...nanti kite pm yong eh...

--------

chi am : ya betul

--------

ab : salam disampaikan

--------

misya : takpe nanti kita pun akan selalu bercontact2 tru blog kan...ada jodoh nanti kita jumpa la k

eiyda said...

selamat berhijrah yani..semoga ceria2 selalu n berbahagia di tempat baru..

Kamezaim said...

berhijrah ke shah alam je ke, ingatkan nak pergi berhijrah ke semenanjung gaza.. hehe

::SRISUFI:: said...

cik puan muda...
bila trbang nyer??

mestinya sri dpt teka ...coz yr hubby di kl kan...

pasti kita jumpa nanti yanie...


nanti kasi email @ ym id kat sri...

Sekadar Hanya Cetusan is Proudly Powered by Blogger

Sebarang komen layangkan ke pumpkin254[at]gmail.com