Sunday, January 4, 2009

Korang suker robot tak???

Ada tak sesiapa yang minat dengan robot, dah besar-besar pun, walaupun dah boleh jadik bapa budak pun masih lagi berminat untuk bermain robot???Disappointed 2

Robot bukan sebarang robot, ni robot mahal nih...rega beratus as a collection untuk kepuasan diri sendiri...pakwe aku minat gile tapi rege mak oi mahal kemain. Di bawah ni beberapa collection pakwe aku.


Mula-mula dulu aku memang kureng dengan hobi pakwe mengumpul robot-robot seperti Gundam, Transformers, Mutiara Naga tuh, etc...Ye la, dahlah dengan reganya yang mahal, taim keluar dating pun mesti ajak aku masuk kedai robot, lama pula tu menilik robot-robot tuh...jenuh aku tunggu...Bow Down Before You pastu gi lagik kedai lain. Duk perati la ke'smooth'an, cantik tak cantik, local ke tak...mana dia nak yang local ni, dengan rega yang murah pastu material pun lembut, etc...Tapi takpe lah, nanti dah ada anak kang tak payah susah-susah lagi beli mainan etc, bagi jer die robot-robot yang dah ada nih...Laughing 1(Nangis tak berlagu la pakwe kang)

12 comments:

::SRISUFI:: said...

ngehngehngeh....

sin baik pakwe suka koleksi robot....kena nya yg suka barbie camner??

haru jadinyer....

mesti yanie pun suka patung2 comel ek....

**sokong jer lah hobi pakwe tuh...tak puas lg merasa jd budak...hehehe

Monkey D Luffy said...

ada gelaran mereka ni... orang Japan majoriti mereka yang suka kumpul robot ni

~ mizzAmy ~ said...

~ macam2 hobby org laki nih kan? yg suka robot pun ade. yg suka keta mainan pun ade. benda tuh cenonet jer kecilnya, tapi kemain la mahalnya. lebih baik bagik kita duit tuh wat shopping. tak pun makan ker. hehehe.. ~

xiiinam751 said...

nanti...tengok kau pun dia rasa macam tengok robot tu....ahaks!

_tuLanG.iKaN.kEwL_ said...

saya suka dolls.. hehe..
macam budak2 tp xper..

*eh eh kat bwh ni baru lah nak cakap: "salam kenal".*

eedany said...

wah bestnya...

saya pun suka kumpul mainan gak walaupun dah tua kerepot ni :)

jomlah collect toys...

:)

Dakjaat™ said...

hohohohohho! robot manusia ada tak? ehehehe! meh! meh! tukar baju! .. :p

ehek! tukar link!

yani_worldpeace said...
This comment has been removed by the author.
yani_worldpeace said...

sri : hah...dijauhkan la aku dari lelaki sukakan barbie...huhu...zaman patung-patung tu dah lama berlalu sri...sokong tak sokong, semalam satu lagi mainan die beli...katanya rimau tu boleh ditukarkan jadik robot...adess

--------

luffy : dah jangkit pun dengan org Malaysia...asalnye Jepun kan

--------

mizzamy : ha...betul betul tu kite sokong tuh...laki ni sanggup tau ikat perut asal dapat beli mainan nih...

--------

ckLah : jangan la ckLah...palis palis..kekeke

--------

tulang ikan : ooo suka dolls yer???berapa umurnye ye??salam kenal juga

--------

eedany : eedany plak suka kumpul benda kecik-kecik eh...belum lagi tua kerepot tuh...hehehe

--------

dakjaat : dalam buatan lagi kut...ahaks..

January 6, 2009 2:03 PM

naz ilyn said...

salam...

layan kan aje lar... kalau dah kawin nanti pandai-pandai lar e'jas

p/s: hai.. jangan hobi kumpul makwe udah ler

::SRISUFI:: said...

ada baiknya kalo rimau tu leh tukar jadi yanie...sedap gak dengar nyer...

hehehe...best lagu ni

yani_worldpeace said...

naz ilyn : dah tak ble adjust dah naz, tp takpe, kita layankan aje la ni...hehe

--------

sri : heh, best gak tu (berangan nih)

Sekadar Hanya Cetusan is Proudly Powered by Blogger

Sebarang komen layangkan ke pumpkin254[at]gmail.com