Friday, October 17, 2008

Masalah tidak berkesudahan

Susahnya buat keputusan...nak biul dah kepala otak ni memikirkan nak ke tak nak? Pernah tak anda merasa sepertimana yang aku rasa sekarang ni?

Baru semalam aku menerima panggilan tersebut, dan semalam juga berdoa banyak-banyak kepada Yang esa supaya dimudahkan petunjuk, apa yang perlu kulakukan. Tapi blank lagi rasa kepala hotak ini...Tension...

Apa-apa pun keputusan terletak di tanganku...pergi, belum tentu lagi berjaya, kalau tak pergi, memang dah tahu tak dapatla maknanya...aduss...

Ya Allah permudahkanlah jalan untukku membuat keputusan...Amin

6 comments:

julietchun said...

Ape yg ko nak wat ni?Aku kompius.Apa pun ko fikirlah msk2, bkn main msk2 tau.

worldpeace said...

ekek....confuse ke? alahainye...hmm problem dah setel pun...thanks anyway sebab melawat blog nih

aNIe said...

Salam worldpeace...dah selesai problem ke...nampaknya akak terlewat untuk mendoakan...anyway thanks sebab singgah ke blog akak

DBI said...

apa yang keputusan yg dibuat akan ada buruk baiknya..good luck

MaximuS said...

Halo salam kenal teman dari negeri seberang...

worldpeace said...

thanks guys...i will inform about the problem in the next post..terima kasih bebanyak kerana melawat blog ni ok..

Sekadar Hanya Cetusan is Proudly Powered by Blogger

Sebarang komen layangkan ke pumpkin254[at]gmail.com