Friday, October 10, 2008

Mawi, tak boring ke?

Nak cite pasal Mawi sket ni...Tak puas hati bila orang duk kecoh-kecoh pasal diorang nak kawin...Macam-macam la spekulasi yang dikeluarkan media, tarikh kawin la etc...rasanya media saja je nak glamourkan die balik, al maklumlah artis muda-muda sekarang dah ramai dah, berlambak, lagi handsome n macho...huhu. Balik balik pasal spekulasi pemilihan tarikh kawin...

Rasanya orang tak nak tau pun pasal dia ke, nak kawin ke, pertemuan pertama diorang ke, media je yang tambah-tambah perisa...pembaca pun bosan muka n cerita diorang dalam news/majalah etc... Tengok tv pun duk muka die je kena tonjol, dia terlalu diberi publisiti... kalau aku buka tv je nampak dia terus tukar channel...bukannya dengki tapi dah muak dah...tak larat dah nak nengok...cukup cukup la...

No comments:

Sekadar Hanya Cetusan is Proudly Powered by Blogger

Sebarang komen layangkan ke pumpkin254[at]gmail.com