Thursday, December 18, 2008

Awards

Ni award aku terima daripada pink_butterfly...diforwardkan oleh cik tasya...Kalau nak ushar-ushar, boleh klik kat blogroll di belah kiri nih...

Anugerah ini adalah untuk Blogger-blogger yang sentiasa peka dengan kewujudan blogger yang lain, mesra dengan setiap blogger..Harmoni maksudnya mesra dari segala aspek..disenangi dan disukai semua blogger... hahah...kononnya aku ni di kalangan blogger yang harmoni la nih...



Untuk award yang ke dua ni pulak khas tuk blogger yang berusaha keras memajukan blog diorang dan sentiasa memberikan tutorial dan info-info yang berguna kepada blogger lain..tapi tengok-tengok tadek la pula tutorial yang aku kongsikan dengan readers, hehe...walau bagaimanapun aku tetap bekerja keras memajukan blog aku...hihihi...gemana yah???dengan mendeko rumah aku ni la...hehehe...



Akhir sekali aku telah diamanatkan untuk memanjangkan award nih kat 10 orang blogger lain yang mempunyai ciri2 seperti yang disebutkan kat atas... hasil daripada study yang aku buat semenjak dua menjak ini, penerima anugerah blogger harmoni dan anugerah si bintang 2008/2009 adalahh....

1. azza_irah
2. julietchun
3. kaktiny
4. yanmie
5. srisufi
6. kak iina
7. sis-lin
8. misya
9. sifu mirza
10. kak anie

then boleh forwardkan tag nie kepada 10 orang yg anda rasa patut diforwardkan. Jemputlah mengambilnya, semoga ikatan persahabatan di alam siber ini terus berpanjangan..Amin...

------------------------------------------------------------------------------------------

Ecard ni dari Tera, terima kasih ye sahabat baruku...hehe



Award ni plak dapat dari Ros, juga sahabat baruku di alam maya...Thanks dear...

10 comments:

Yanmie said...

salam yani..

wah thanks sgt2..daku terharu gitu..

::SRISUFI:: said...

salam ceria buat sahabatku Yani...

thankss bebanyak award tu....nanti sri amik n publish kan kat blog tau...

moga bahagia hendaknya...

MiSya said...

huhuu.....yani......terharu ni perasaan ku...tq so much laling dgn award itewwwwwwwww......

naaa....marila kita semakin memajukan blog kita yani...chayooo...tidak sangka ni dpt blog.....lalala...lalalla...muaxxxxxx

KAKTINY said...

alalalallaaa sayang.. time kasih le banyak-banyak..

thank a lot yer atas ingatan..

(hmm.. lemari kaktiny dh import dari tahun lepas tak sampai2 lagi kat umah kaktiny.. pasai tu ler tak dpt nak simpan award2 nih.. bilalah nak sampai yer.. )


hehehehhe... insyaallah nanti kaktiny tepek kat blog yer.. hihihi...

azza_irah said...

alahai terharunya..
tkaseh yani..

pink_butterfly said...

tahniah2!!!

Sifu Mirza said...

aduss yani...

balik meeting jer masuk ofis bukak laptop.. dapat award pulakss..

terima kasih bebanyak...

terharu & berbangga sebab ini award yang pertama diterima...

terima kasih yani..
panjang umur & murah rezki awak..

:-)

xiiinam751 said...

Persahabatan di alam maya tu manis rupanya...apatah jika disulami keikhlasan...



psst:walaupun ckLah tak dapat award dari kau...hu...hu...

iina said...

yani thanks ye.. ada kategori gak ke bagi award nie hehehehe.. however thanks so much again ya ;)

yani_worldpeace said...

Yan dan azza : yup...buat sahabat maya pertama sejak yani berjinak-jinak dengan dunia blogging nih...hehe

---------

Srisufi dan MISya : salam ceria buatmu juga...:) sesama kasih ye...

---------

KakTiny : oyeke...jauhnye lemari akak tu ye..ekekek..

---------

Sifu Mirza : ye ke Sifu???Sebenarnya ni pun fist award kite gak...ahaks...

---------

ckLah : alalala...nanti kite bagi ye...

---------

Kak Iina : takdek...ble amik dua-dua tuh...sama-sama kasih dariku untukmu... :0)

Sekadar Hanya Cetusan is Proudly Powered by Blogger

Sebarang komen layangkan ke pumpkin254[at]gmail.com