Tuesday, December 23, 2008

Mere mood nahe hai


Arini takde mood nak keje...aik...nak keje pun boley takde mood ke???ekekek...entahla, tapi terasa badan aku sakit-sakit, lenguh-lenguh tahap cipan...kepala aku pun berdenyut-denyut, membuatkan aku rasa malas untuk berfikir...pinggang aku pun sakit-sakit, mungkin sebab keje aku duduk menghadap komputer je kut...mata aku pun dah berdenyut-denyut...berpinar-pinar...tiba masanya untuk aku tido...haa...tido???tak boleh...hurm ada keje lagi perlu disiapkan nih...dah la esok nak cuti...

Kenapa aku nak cuti? Awal pagi esok, ibu dan ayah akan balik dari haji, so aku sudah tentu tidak akan melepaskan peluang untuk stay di rumah, nak masak lagi coz ramai orang akan datang ke rumah nak berjumpa dengan ibu ayah...nak juga membelek gambar-gambar semasa diorang di sana...lagipun, tak sabar nak tengok ole-ole untuk aku...ahaks...ada udang di sebalik mee pulak ye...kuang...kuang...kuang...

14 comments:

::SRISUFI:: said...

hehehe
tetiba terasa cam kt india lak...hindustani hey...

may b tu mood rindu hubby kot....

selamat pulang buat makayah ye yanie..

p/s:tag tu sri akn jwd sama ngan tag yg tertangguh...tunggu ek...

Sifu Mirza said...

hai anak mithali nak menyambut parent balik haji yer..

jumpa ajer terus peluk mereka.. ambil 'berkat' & bau syurga..

:-)

~ mizzAmy ~ said...

~ saya jugak tak dek mood nak bekerja. ~

MiSya said...

ambi award yea....huhu

ab geldofg said...

smuga dpt ole-ole yg menawan

julietchun said...

bijak,bijak.

yani_worldpeace said...

SriSufi : tu la pasal peminat hindustan kan...ekekek...

mungkin kut rindu kat hubby...ala, sri betul-betul memahami ye...

pasal tag tu takpe, take ur time k dear...

--------

SifuMirza : tu dalam perancangan esok tuh...rasa tak sabar je nak jupe parents tuh...

--------

miZZamy : sama pulak kita ye...mood dah nak cuti kut...hehe

--------

mISya : thanks very much dear, nanto kite amik kat blog misya yer...

--------

ab geldofg : ya betul...menawan hatiku..ahaks...

Monkey D Luffy said...

ole2? share2 ler ngan kapten sikit

xiiinam751 said...

Selamat membelek ole-ole....kalau tak dapat jangan merajuk pulak!!!
Salam peluk untu ibu ya...ambik berkat orang balik haji..

yani_worldpeace said...

Julietchun : tak elok tau..hik,hik,hik

----------

Luffy : boleh-boleh aje...mai la sini...opps...

----------

ckLah : terima kasih ye, insyaAllah adanye...ceh...confident je yer...

yong said...

oh, cuti jugak ek esok..sama lah kita....

:)

tintaHati said...

saya pon tggu mak ayah balik dr haji gak...tp 2 weeks lagi...

Aimanis said...

awat suma tak da mood..??? i byk mood..nak share???blehhh..bleh...no hal..smile..sumtimes mood tu datang bila kita senyum...tapi jgn sampai org ckap tak siuman lak..hehe..kang jadi masalah lain lak....

yani_worldpeace said...

yong : oh yong cuti gak eh...kite cuti ni bukan pasal company cuti, kite yang mintak cuti dari bos...ekekek...

---------

tintaHati : ye ker???seronok rasanya parents dah balik nih:)

---------

Aimanis : seronoknya banyak mood...tak pe senyum tu kan satu sedekah...

Sekadar Hanya Cetusan is Proudly Powered by Blogger

Sebarang komen layangkan ke pumpkin254[at]gmail.com