Sunday, December 21, 2008

Menjawab tag lagi...

Hurm...nampaknya dah tiga tag aku terima, tapi aku nak jawab dua tag ni dulu, threesome tags...



Tag 1 : Threesome tags dari pink_butterfly

Three Things That Scare Me :

* aku betul-betul tidak boleh tercium bau badan orang yang merokok...boleh pening
dan sesak nafas dibuatnya
* berat badan naik lagi...tetiba je nak kurus balik cam dulu...
* binatang yang melingkar, panjang, dan menggelikan, contohnya pacat, lintah,
cacing, mr snake dan yang seangkatan dengannya.

Three Peoples Who Make Me Laugh :

* orang yang wat kelakar...haha...generally
* orang yang nak wat kelakar lapi tak jadik...
* orang yang gelak dan aku pun gelak jugak bila melihatkan orang tuh gelak
(maksudnya aku gelakkan dia gelak la)

Three Things I Hate :

* bila apa yang aku nak tuh tak dapat
* bila resepi yang nak dibuat tuh tak menjadi
* bila jupe manusia yang tidak menepati janji

Three Things I Don't Understand :

* kenapa aku suka makan coklat
* kenapa aku suka makan aiskrim
* kenapa aku suka makan sume jenis makanan???hahaha

Three Things I'm Doing Right Now :

* menjawab tag nih...
* sambil minum milo kat sebelah nih...
* makan coklat...alamak gemuks la aku ni nanti...

Three Things I Want To Do Before I Die :

* tengok kejayaan keluarga dunia dan akhirat
* dapat menjelajah ke seluruh dunia
* hrmm...ni rahsia ler...

Three Things I Can Do :

* make family proud
* menjadi anak yang baik dan isteri yang solehah...cewah...
* be the best

Three ways To Describe My Personality :

* cepat marah cepat cool
* semangat juang yang tinggi, tapi kalau face something bad, cepat jugak down...
* tidak mudah percaya cakap orang, bagi bukti dulu baru la caya...sesuai jadi csi
nih...

Three Things I Can't Do :

* lompat pagar seba tak penah panjat pagar
* menjahit sebab tak berkesempatan belajar menjahit
* opss...sensitif nih...bak kata siti ~biarlah rahsia~

Three Persons I Want To Tag :

* SriSufi
* Wannz
*sesiapa yang nak menjawab tag tuh...



Tag 2 : Dari Ros


1. Do you think you're hot?
so hot..my hubby la cakap..ekekek..

2. Upload your fave picture of you

3. Why do you like that picture?
cute pic...geram nengoknya

4. When was the last time you ate pizza?
herm last makan pizza aritu masa husben balik sini

5. The last song you listen to?
lagu britney baru tuh...womanizer...attitude sungguh

6. What are you doing right now besides this?
Menjawab tag dengan tekun...heheh...ada lagik nih kena jawab

7. What name you prefer besides yours?
sayang, yani, lyani, kakak, kak, acik yani

8. People to tag:
6 mangsa seterusnya ialah: 1. pink_butterfly 2. Akupentoi 3. mizzamy 4. mISya 5. YanMie
6. sesiapa yang nak menjawab tag nih

9. Who is number one? baru je menceburi bidang blogger...

10. Number three is having relationship with? her boyfriend la...

13. Who is number two? my dearest blogger...

at last, siap jugak tags nih..ada satu lagi kena jawab nih...huhu...
p/s...soalan no 11 dan 12 cam tadek lak...so tak dpt jawab la yee...

Kepada anda sekalian, selamat menjawab tag...

9 comments:

::SRISUFI:: said...

adehh...
baru perasan aku dah ter'kena' tag...huhuhu...okeh...nanti sri jawab yer...

kabare arini my dear Yanie?
rindu nak makan 'amplang'...mcm keropok gitu....

yani_worldpeace said...

hehe...silalah menjawabnya...

amplang....herm sedap tuh...tapi selalunya ada di tawau kalau tak silap...

Yanmie said...

ehehehe..nk bergolek2 lg sekali..sambil tempuk2 tgn..

yani..yan dh penah dh buat tag tu..dh lama dh....jwpannya kat sini http://www.coklatstrawberry9.com/2008/11/tag-lagik-dari-mama-amie-aka-sery.html

so sila berusaha lg tuk mengetag yan ok..ehehhee

yani_worldpeace said...

hahaha..yan ni buat lawak la...nanti yani still dan tidak patah semangat untuk mengetag yan lagik k...

~ mizzAmy ~ said...

~ alamak, dah 2 hutang tagg kat blog nih. hehehe... ~

pink_butterfly said...

tag??? akan disettle kan mengikut tertib...chewaahhh...ahah

tintaHati said...

salam. sweet blog ni suka tgk..mcm tuan dia gak :)

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

aduihhhh...pentoi gua....price tag gua byk la...nanti jwb k...

yani_worldpeace said...

mizzamy dan akupentoi : takpe friend, take ur time...kalau bz tak yah jawab pun takpe

--------

pink_butterfly : jawab, jangan tak jawab

--------

tintaHati :thanks, lain kali datang lagi ye...jangan tak datang...ekekek...

Sekadar Hanya Cetusan is Proudly Powered by Blogger

Sebarang komen layangkan ke pumpkin254[at]gmail.com