Friday, December 5, 2008

Esok Cuti....

Aaaah....tak sabar nak tunggu besok...esok...lusa...tulat... cuti...yahooooo... rasa cam merdeka pula...ok ke camni? Malas nak keja..terasa buhsan jugak ngan keja ni...sebenarnya bukanlah kegemaranku untuk duduk depan komputer sepenuh masa selama 9 jam ni...amboi...banyak cengkadak pulak aku ye...Camne nak jadi pekerja yang baik nie? Sebab tu la motivasi tu penting...apa ble buat..aku la yang kena motivasikan diri sendiri...huhuhu...


Sian aku ah...ari-ari wat keje ni mata aku dah jadi pedih...jap jap blurr, pas tu pandai lak sakit kepala ni...sebab keje aku kena detail...korang tau tak, klu kita wat keje depan komputer mata kita akan juling sebab mata kita akan duk fokus kat benda yang sama...pastu lenguh belakang aku ni...adoiii...

Tak minatnya aku keje ni...nak carik keje lain laa...yang penting tak duduk depan komputer 24 sepanjang masa...loteh den...

6 comments:

MiSya said...

jgn malas2..klu teda mood..ko pi seja sana jalan2 di borneo mall..cuci mata seja bah.....hihihi

L!3z@ said...

hehehe..selamat bercuti jgk...SELAMAT HARI RAYA.. :)

Anonymous said...

mau cuti juga..tp balik sorang-sorang.....

yani_worldpeace said...

MiSha: ye lah...mungkin nak kuar gak kut..jenjalan...hihihi

MiSha, L!3z@ dan Anonymous: Selamat Bercuti dan Berhari Raya n thanks sebab melawat blogku ini...

MiSya said...

blh bah klu ko yani....hihihi...rindddduuu sdh aku mo balik kk ni tawwwww...huhuhu

yani...aku sdh exchange link blog ko....hihih

yani_worldpeace said...

tq ah MiSya, blog ko pun sudah ku linkkan...hehe

Sekadar Hanya Cetusan is Proudly Powered by Blogger

Sebarang komen layangkan ke pumpkin254[at]gmail.com