Wednesday, December 10, 2008

Mimpi Dalam Mimpi

Penah tak korang bangun dari tido tapi masih lagik teringat ngan mimpi korang...benda ni berlaku kat aku semalam, sampai sekarang aku masih lagi teringat-ingat mimpi tu...mimpi yang best. Ok...nak story kat korang pasal mimpi aku nih...

Tetiba je aku berada di suatu kawasan di tengah lautan...aku seakan berdiri di atas lantai kaca di sebuah pondok kecil...aku lihat di bawahku ikan-ikan berenang dengan penuh keriangan...Seronok tengok laut membiru...then datang ikan paus, cam bermain-main ngan aku laks...buka-buka mulut die, nampak gigi-gigi die yang tajam tuh...

Tiba-tiba aku terjaga. Aku ceritakan mimpi tu ngan ibu...Pas tu ibu cakap "Ha...ada rezeki nak datang la tuh".

Tiba-tiba aku terjaga lagi...Ha..ni barulah berada di alam realiti...Aku raba handphone...kul 3.45am...ingat lagi tuh..hehe..Huh...first time tu aku alami mimpi dalam mimpi...heh...macam lagu Damasutra tu...taim kecik-kecik dulu...Umpama Mimpi Dalam Mimpi

9 comments:

julietchun said...

Buleh plak mimpi dlm mimpi yek, kire nih 2 in 1,hahhaa. Musim2 ujan ni aku tak sempat mimpi sebab tido syok sgt.

pemikir lapuk said...

mimpi paling best bila bjumpa dgn awek cun hehe

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

aku penah mimpi..pastu terjaga dri tidur..ooo rupa2nya aku mimpi..tapi sebenarnya aku masih belum bangun...owh..rupanya aku masih mimpi lagi..aaaa....tapi korang pernah tak bermimpi satu2 cerita tu sampai abis?

yani_worldpeace said...

julietchun : ha'ah...tu la pasal...ni first time nih mimpi cengginih...

-------------

pemikir lapuk : kalau pompuan tak de la suke sangat mimpi mamat ensem...nape laki suke mimpi awek cun eh??? hohoho...sila jawab...

-------------

aku pentoi : aaa aku memang ah tak penah mimpi cenggitu sekali...kalau aku mimpi sampai abis tak penah la...mesti mimpi tuh ter'stuck' kat tengah jalan...pastu hero die dah bertukar dah...huhuhu

::SRISUFI:: said...

salam...
yani...cam mimpi dlm mimpi lak ek...mimpi kena belit ulor sawo bawa maksud tersirat ka....hikkss...

pemikir lapuk said...

untuk yani...
entah akupun tk tahu kenapa...tuhan dah jadikan naluri lelaki macam tu...hehehehe...(lagipun mimpi mana boleh diminta2 hehehehe)

yani_worldpeace said...

srisufi : hurm...kalau lom kawen, sal je mimpi ular rasa seronok tuh...hehe

----------

pemikir lapuk: ye la tu...huhu

Pemuzik said...

memang berlaku tu mimpi dalam mimpi. Saya pernah juga begini tapi jaranglah

yani_worldpeace said...

pemuzik : ye ke? yani mimpi mende macam ni skali ni je, memang tak penah pon sebelum nih...tu yg rasa amazed gaks tuh...huhu

Sekadar Hanya Cetusan is Proudly Powered by Blogger

Sebarang komen layangkan ke pumpkin254[at]gmail.com