Monday, December 15, 2008

Kelakar

Kisah BENAR ini aku cedok dari email...

Ada seorang staff call LHDN di Terengganu minta Borang B. Seorang kerani LHDN mintalah alamat untuk menghantar borang staff tu.

Kerani : Boleh bagi alamat Encik?
Staff: Hantar ke Ranhill Worley.
Kerani: Ranhill, eja macam mana?
Staff: R for rumah, A for ayam, N for nangka, H for Holland, I for Itik, ( dan seterusnya)
Kerani: Ok, nanti kami hantar ke alamat tu...

Tunggu punya tunggu adalah seminggu. Bila sampai...(sila tengok di bawah...alamat customer)

14 comments:

azza_irah said...

ehekss..
ni kisah benar ke..
adehh..
takkan sebegitu lurus...hehee

Yanmie said...

hahahhahaaa..betul ke nie yanie???..yan nk gelak tergolek2 dh nie...hahhahaaa

julietchun said...

Ni btk lurus bendul,hahaha.

yani_worldpeace said...

azza : lurus tak dapat dibayangkan..hehehe...

--------

yanmie : tak tahu jugak yan, attachment tu cam betul jer...ahaks...

--------

julietchun : sekali kena penangan orang lurus, ha ambik kau...hehe

SiS-lin said...

ada jgk org yg x faham bahasa askar gitu ye...keh3...mmg lawak la,agknye klu eja nama sis,jd ape lak nnti di pos tuh...wakakahhh

Pemuzik said...

Kena bikin-bikin saja bah ni.

yani_worldpeace said...

SiS-lin : wakaka...tak dapat den nak imagine...

--------

pemuzik : saja mo kasi kavoc bah...

KAKTINY said...

OHHH TIDAAAAKKKK.... nanti kaktiny mengadu kat sepupu yg keje LHDN.. (maluuueeeeenyeeerrrr.....)

::SRISUFI:: said...

cik puan muda...hehe

bagus citer ni...nak marah tak jadi terus senyum sensorang...

hahaha

pemikir lapuk said...

bodoh tiang......hahahahaha

pemikir lapuk said...

aku dah link ko

i.am.belle. said...

ahaha.. mmg lawakla.
org mcm ni pun ado. adoii ;P

bosco said...

aparaa... nie bukan bendul... nie kira cam bangang... skolah bujang lapok apakah dia tu...

yani_worldpeace said...

Kaktiny : hahaha... ape la orang LHDN tu kata agaknya...

---------

Srisufi : cerita macam ni mengurangkan duka...jadi ceria selalu...

---------

pemikir lapuk: hehe

---------

i.am.belle dan bosco : sebagai pelawak kepada hati yang duka dan lara nih...hoho

Sekadar Hanya Cetusan is Proudly Powered by Blogger

Sebarang komen layangkan ke pumpkin254[at]gmail.com