Saturday, December 20, 2008

Happy Birthday to you...

Entri ni sebenarnya backdated dan sepatutnya dipublishkan semalam. Tetapi, oleh kerana aku kena mendesign kad jadi aku post entri ni hari ni...tak pe kan??? walaupun tak lawa...aku tak berapa reti sebenarnya pasal bab design nih...huhu...

Semalam adalah hari ulangtahun kelahiran ayahandaku yang hensem!!! Ayah, walaupun berada jauh di tanah suci tapi kitorang tidak pun lupa yang ari ni ayah nyer birthday... Kali ni ayah meraikan birthday di Mekah, mesti lagi bemakna kan...

Semalam 19 Disember 2008 genap umur ayah 59 tahun...hurm...semoga ayah sentiasa dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan dirahmati Allah sentiasa. Ni adalah kad yang kubuat khas untuk ayah...ok la kan, saya kan budak baru belajar...ahaks...



Pada hari ini juga, 20 Disember 08 adalah birthday salah seorang blogger yang mempunyai beberapa persamaan denganku, iaitu asal dari Sabah, dan berkahwin juga dengan orang Semenanjung...hehe..iaitu YanMie yang ke 26 tahun...semoga berbahagia di hari lahir ini bersama keluarga tersayang...



silalah menerima gift ni ye..nampak amatur kan???hohoho

11 comments:

TERA said...

nak kad gak tp besday tera lmbt lg laa... huhu!

aNIe said...

SELAMAT HARI JADI BUAT ayah Yani...dan kawan blogger tu...

Semoga dipanjangkan usia mereka dan dimurahkan rezeki....ameen

naz ilyn said...

salam...

selamt hari jadi untuk kedua-duanya... moga diberkati dan dibawah rahmatnya... amin

Monkey D Luffy said...

hahaha... adik ko dah wat dulu.

anyway... happy birthday to mak ayah ko.

and to my sabahan fren yanmie... dan aku jeles dia muda dr aku... uwaaaa

pemikir lapuk said...

slamat hari jadi..selamat hari jadi..selamat hariiiiiiiiiiiii jadiiiiiiiiiiiiiiiiii

Yanmie said...

salam yani..

wah2 kemari tgk2 ada gift..thanks ya dear..terharu gitu..wah pandai jugak rupanya kamu design ya...nice..

Yanmie said...

hepi besday to ayah yani..smoga panjang umur dan di berikan kekuatan..amin..

yani_worldpeace said...

Tera : takpe...nanti besday tera kang kite wat lagi ye...ni baru nak belajar-belajar sket wat kad ni...sebelum ni tak reti laa...huhuhu

---------

kak aNIe, naz ilyn dan pemikir lapuk : kita doakan mereka berbahagia selalu...Amin...

---------

Monkey D Luffy : haha...tau la dia dah buat...ni entri backdated la nih...heheh

---------

YanMie : yan, ok ker? hmm tak reti sangat sebenarnya...tu pun main godak-godak je...tak reti la design yang main overlay2 tuh...harap yan suka eh...

::SRISUFI:: said...

selamat hari lahir gak wat ayahanda mu wahai Yanie...

syukur masih diberikan nikmat mengecapi suka duka di bumi nih...didoakan semoga ayah dpt haji mabrur dn murah rezeki..

amin

ab said...

:)

HitmanSystem.com said...

Salam kenal ya. Met bday!

Sekadar Hanya Cetusan is Proudly Powered by Blogger

Sebarang komen layangkan ke pumpkin254[at]gmail.com