Saturday, December 27, 2008

Ole-ole dari Mekah

Entri kali ni aku nak tunjuk ole-ole yang aku dapat. Gambar di bawah ni aku snap pada hari yang sama ibu ayah baru balik dari Haji...inai tu cousin aku tu yang buat, die terror bab-bab mengukir nih, ye la die kan mak andam...sesiapa yang nak kawen tu boleh contact aku yer nanti aku kenalkan dengan cousin aku nih...opps..promotion la pulak... Tu close up ke cincin (emas tak ori) delima(ori) aku tuh...hehehe...


Cuba korang teka mana satu tangan aku??? Yang gemuk ke yang kurus??? Yang paling putih ke paling hitam??? Nampak cam sama la pulak kan...Ha, tangan yang di tengah tu la tangan aku tu. Yang paling putih tuh...hehe...


ekceli, cincin berbatu merah tu bukannya cincin betul tuh, 'tiruan bang' (bak kata aw yang nak ngorat si Mr Os tuh)...ekekek...yang ori cuma delima jer...haha...nanti bila aku banyak duit karang baru nak transfer batu delima tu ke cincin betul... Yang kat jari hantu tu adalah cincin batu koka, laki aku nye sebenarnya, saja je nak tunjuk, pas tu aku dapat jam dan gelang. Yang color coklat tu gelang berbatukan koka...Ehh...gelang putih aku tu terlupa nak snap la pulak...

Erm, yang lelain tu, aku dapat baju, surma (eyeliner) etc...malas la nak tunjuk...Tu je la dulu...kalau terkeluar idea bernas aku kang aku post lagi yer...

11 comments:

xiiinam751 said...

"Hai Mami Jaruuum...Alahai Mami Jaruuummmm...la..la..la..la.."
Macam kena je lagu tu ek!!He..he

Err...pakai inai kat bibir boleh tak?Tak payah pakai 'liptik' dah!!

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

batu kikir tk maw bikin cincin?

eedany said...

memang terror your cousin bab ukir-mengukir. Cantiklah...

Happy Weekend to you...

:)

Monkey D Luffy said...

cincin besar tu cam cincin lelaki jer

iina said...

wah22 bergaya dengan cincin ngan gelang baru ekkk.. ;)

iEn said...

mana ek.. mesti tangan yg gebu tu hehehe

::SRISUFI:: said...

salam wat yanie...

tidak ku sangka sahabatku sudah menjadi model gelang dan jam tangan ...adehhh...

bak sini satu...

ab geldofg said...

cntik..blog ko..boleh mnarik org utk sama2 g mekah..shoping gelang heheheheeh

yani_worldpeace said...

ckLah : haha...tu jarum betul-betul...ni tiruan...ahaks...

--------

pentoi : boleh ke? kalau ble nak gak..hehe

--------

eedany : erm..cantik kan...die memang pandai menginai...tu baru sket tu...mak andam la katakan..

--------

Luffy : ala, cincin besar tu memanglah cincin lelaki, laki aku punya la...

--------

iina : a'ah..saja je nak berpose dengan sume accesories tu...hehe

--------

iEn L : amboi pandai jer iEn nih, bukan yang gebu la, yang tengah-tengah gebu..hehe

--------

Srisufi : salam kembali...tak sangka tapi inilah kenyataannya (kununla) nak tunjuk tangan pun tangan gebu, apa lagi orangnya...fail la...hehe

--------

ab : ye ker? jom shopping gelang...opps...

Yanmie said...

amboi..bnyknye..minta satu bleh??

~ mizzAmy ~ said...

~ cantiknya gelang2 tuh... lip lap lip lap... ~

Sekadar Hanya Cetusan is Proudly Powered by Blogger

Sebarang komen layangkan ke pumpkin254[at]gmail.com